ZigZagZoom, een eigen naaitijdschrift voor de kids! Getest en goedgekeurd! 

 december 9, 2019

Door  Nele

​Ik naai graag samen met mijn dochter(s) en ben dan ook altijd op zoek naar leuke projectjes om samen te naaien. Tijdens zo'n zoektocht kwam ik dit tijdschrift tegen. ZigZagZoom is een naaitijdschrift voor kinderen dat in België jammer genoeg nog niet zo bekend is. Daar moet dringend verandering in komen! Want wat is er leuker dan een eigen naaitijdschrift waarmee je (klein)dochter of (klein)zoon zelf aan de slag kan gaan? En... Ik mag een exemplaar naar keuze weggeven, dus lees zeker verder!

ZigZagZoom richt zich op kinderen van 9 tot 12 jaar, maar jongere kinderen kunnen met een beetje hulp ook al veel dingen uit het tijdschrift naaien. Het enige minpuntje is dan de maat, die pas start vanaf 9 jaar, dus dan moet je het patroon wel wat verkleinen... Het is ook echt een tijdschrift met stukjes om te lezen en bij te leren over verschillende steken, de naaimachine, ... En natuurlijk ook met patronen en stap voor stap werkbeschrijvingen. De hoofdpersoon in het ZigZagZoom magazine is Daantje, die je leuke ideetjes geeft, je vertelt wat je nodig hebt en je stapsgewijs leert hoe je naaimachine werkt.

Maya was heel blij verrast toen ze de enveloppe open deed en haar eigen naaitijdschrift ontdekte! Ze was meteen enthousiast om vanalles te naaien. 🙂

Ze koos uiteindelijk voor de kerstboom. Een extra patroontje dat bij deze editie zat. Een lekker zachte knuffelige kerstboom!

We begonnen met het overtekenen van het patroontje.

Daarna namen we het over op de stof met 2 cm naadwaarde.

Maya knipte de kerstboompjes zorgvuldig uit.

​Toen mochten we eindelijk beginnen naaien!

​Ik had gelukkig nog een grote zak 'pandavulling' staan. Daarmee werden de kerstboompjes zorgvuldig opgevuld.

​Maya zette de twee delen in elkaar en tadaaa! Onze eigen zelfgenaaide kerstboom. Laat de kerstsfeer nu maar komen!

En... Ik heb nog een leuke verrassing! Ik mag 1 exemplaar naar keuze van het ZigZagZoom magazine weggeven. Een ideaal pakje voor onder de kerstboom! En je kan er meteen een middagje quality-naai-time aan koppelen!

Wil je graag kans maken op dit ZigZagZoom magazine? Neem dan snel deel aan de give-away op mijn instagram​! Je kan deelnemen vanaf vandaag (9 dec. 2019) tot vrijdag (13 dec. 2019). Veel succes!

​De keergaatjes waren op deze foto nog niet dicht, maar ik had een echte kerstboom ter beschikking, dus moest van de gelegenheid gebruik maken 😉


Bedankt om te komen lezen en tot binnenkort!

Patroon: ZigZagZoom magazine te koop online of bij Framalo

Stof: uit stoffenvoorraad

Model en naaister van dienst: Maya


Dit vind je waarschijnlijk ook leuk...


Ik ben Nele van OOYAmade
Leuk dat je komt lezen!
Ik hoop om jou met deze website te inspireren om zelf te (beginnen) naaien of eens een andere afwerking te proberen. Want dat is mijn "fabrieksmerk"; leuke sierstikkingen, kleurrijke paspels, bijzondere voering en andere details. Ik hou van patronen en werkbeschrijvingen maken en ben supertrots als ik het resultaat van andere naaisters zie!

Andere dingen waar ik van hou: Maya, Oona, Siem, David, lesgeven, netflix kijken, zingen, piano spelen, iets gaan drinken met vrienden, lekker koken, mijn huis inrichten,...

Nele

  • Bonjour, je trouve votre magazine génial. Malheureusement je ne maîtrise pas le néerlandais. Existerait-il une version en français ? Merci beaucoup et encore bravo .

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

    Zin om zelf aan de slag te gaan? Kom naar een workshop!


    >