Workshop 'Vlagjes zijn altijd leuk'

We naaien een superleuke vlaggenlijn, groot of klein, want vlagjes zijn echt altijd leuk. Hier blijven ze na een verjaardag altijd stiekem nog een paar weken hangen ;)

Je leert de basis van het naaien (patroon overnemen, recht stikken, inzicht in patroon, weetjes over verschillende steken, naalden en het bedraden van je naaimachine, biais gebruiken, ...) én gaat naar huis met je eigen zelfgemaakte item!

Deze workshop is geschikt voor echte beginners en beginners. Je hoeft dus nog geen ervaring te hebben met naaien. 

Geniet van een halve dag naai-tijd in een gezellige omgeving met een prachtig resultaat waar je nog lang van zal genieten.

Heb je nog vragen? Of wil je deze workshop graag volgen, maar past het moment niet? Stuur mij gerust een berichtje via OOYAmade op facebook of via mail ooyamade@gmail.com. Ik antwoord zo snel mogelijk!

Vlagjes die blijven hangen ;)

Patroon

Dit patroon is speciaal ontworpen voor deze workshop en het patroon en werkbeschrijving zijn enkel te verkrijgen bij inschrijving voor de workshop of aankoop van een stoffenpakket. Een unieke kans dus!

geschikt voor echte beginners en beginners

Deze naai-workshop is geschikt voor echte beginners en beginners. Dat wil zeggen dat je de basis van de naaimachine nog niet hoeft te kennen. Geen stress, ik help je wel verder!

Praktische info

Kostprijs: 30 euro

Duur: 1 halve dag

Plaats: OOYAmade naai-atelier

Woestijnegoedlaan 2

9032 Wondelgem

Extra: Er is de optie om een op maat samengesteld stoffenpakket te bestellen bij deze workshop. 

Details

Wat breng je mee:

Eigen naaimachine. Leuke stoffen. (of je maakt gebruik van de optie op maat samengesteld stoffenpakket). Bijpassend naaigaren en stofschaar. 

Wat krijg je van mij:

Het patroon en de uitgebreide stap-voor-stap foto's en werkbeschrijving, een leuke naaidag, zoveel koffie, thee en cola zero als je wil en natuurlijk alle uitleg en hulp bij het naaien die jij nodig hebt.
Wat kan je ter plaatse gebruiken:

Strijkijzer, wonderclips, speldjes, krijtjes, scharen, …

Kies je datum hier. Deze workshop staat op dit moment niet ingepland, maar kan gevolgd worden als workshop naar keuze!

Toont alle 2 resultaten

>