Workshop Totebag

Naai tijdens deze workshop de elegante en superhandige totebag met veel onderverdelingen en neem vanaf nu al je spullen mee in stijl.

Schrijf je in en geniet van gezellig samen naaien met een prachtig resultaat!

Deze handige totebag met veel vakjes is een echte must-have! De perfecte combinatie van een tas waar alles in past en elegantie. Zelfs je 13"laptop en A4 mappen kunnen mee op pad.

Naai deze tas lekker voor jezelf, of om cadeau te geven aan iemand die iets speciaals verdient.

Tijdens deze workshop komen verschillende tassen-naai-technieken aan bod, zoals vakken met onderverdelingen, ritsvak, tassenband, verzonken rits, ...

Geniet van twee halve of één volledige dag naai-tijd in een gezellige omgeving met een prachtig resultaat waar je nog lang van zal genieten.

Deze workshop vraagt wat voorbereiding thuis. Reken hiervoor 1,5 uur. Deze voorbereiding is niet moeilijk en alles wordt heel duidelijk uitgelegd in de werkbeschrijving!

Heb je nog vragen? Of wil je deze workshop graag volgen, maar past het moment niet? Stuur mij gerust een berichtje via OOYAmade op facebook of via mail ooyamade@gmail.com. Ik antwoord zo snel mogelijk!

Wat is er leuker dan een zelfgemaakte tas?

Patroon

Deze totebag is speciaal ontworpen voor deze workshop en het patroon en werkbeschrijving zijn enkel te verkrijgen bij inschrijving. Een unieke kans dus!

geschikt voor gevorderden

Deze naai-workshop is geschikt voor gevorderden. Dat wil zeggen dat je de basis van de naaimachine kent en al enkele projecten genaaid hebt. Geen stress, ik help je wel verder!

Praktische info

Kostprijs: 60 euro

Duur: 2 halve dagen of 1 volledige dag

Plaats: OOYAmade naai-atelier

Woestijnegoedlaan 2

9032 Wondelgem

Extra: bij inschrijving ontvang je een kortingscode van 15% bij Atelier Peeps

Details

Wat breng je mee:

Eigen naaimachine, leuke stoffen en versteviging. Bijpassend naaigaren en stofschaar.

Wat krijg je van mij:

Het patroon en de uitgebreide stap-voor-stap foto's en werkbeschrijving, een leuke naaidag, zoveel koffie, thee en cola zero als je wil en natuurlijk alle uitleg en hulp bij het naaien die jij nodig hebt.


Wat kan je ter plaatse gebruiken:

Strijkijzer, wonderclips, speldjes, krijtjes, scharen, …

Uitverkocht... Wil je deze workshop toch nog volgen? Stuur mij een berichtje! 

>