Workshop 'Shopper tas'

Naai een mooie grote shopper tas! Ideaal als mombag, of als je veel spullen wil meenemen. Altijd handig en ook superleuk als cadeautje :)

We naaien een mooie grote shopper tas

Tijdens deze workshop leer je het patroon ontleden en overnemen op de stof, een tas met voering naaien, versteviging gebruiken én je gaat naar huis met je eigen zelfgemaakte shopper!

Deze naai-workshop is geschikt voor beginners en gevorderden. Geen stress, ik help je wel verder!

Geniet van een halve dag naai-tijd in een gezellige omgeving met een prachtig resultaat waar je nog lang van zal genieten.

Heb je nog vragen? Of wil je deze workshop graag volgen, maar past het moment niet? Stuur mij gerust een berichtje via OOYAmade op facebook of via mail ooyamade@gmail.com. Ik antwoord zo snel mogelijk!

Alles over de shopper tas workshop

Patroon

Dit patroon is speciaal ontworpen voor deze workshop en het patroon en werkbeschrijving zijn enkel te verkrijgen bij inschrijving voor de workshop of aankoop van een stoffenpakket. Een unieke kans dus!

geschikt voor beginners en gevorderden

Deze naai-workshop is geschikt voor beginners en gevorderden. Geen stress, ik help je wel verder!

Praktische info

Kostprijs: 30 euro p/p

Duur: 1 halve dag

Plaats: OOYAmade naai-atelier

Woestijnegoedlaan 2

9032 Wondelgem

Extra: Er is de optie om een op maat samengesteld stoffenpakket te bestellen bij deze workshop. 

Details

Wat breng je mee:

Eigen naaimachine. Leuke stoffen en versteviging. (of je maakt gebruik van de optie op maat samengesteld stoffenpakket). Bijpassend naaigaren en stofschaar. 

Wat krijg je van mij:

Het patroon en de uitgebreide stap-voor-stap foto's en werkbeschrijving, een leuke naaidag, zoveel koffie, thee en cola zero als je wil en natuurlijk alle uitleg en hulp bij het naaien die jij nodig hebt.
Wat kan je ter plaatse gebruiken:

Strijkijzer, wonderclips, speldjes, krijtjes, scharen, …

Kies je datum hier

Toont alle 3 resultaten

>