Wie is Ooya?

Hoi, welkom op OOYAmade!

Ik deel op OOYAmade de ​cadeautjes die ik naai voor (kindjes van) vrienden en andere projecten, ​tassen, accesoires, kledij voor mezelf of voor anderen en kledij voor mijn twee dochters. 

OOYA is dan ook een samentrekking van hun voornamen OOna en Ma​YA 🙂

Als je op zoek bent naar naai-inspiratie, een naaiende mama om een babbeltje mee te doen of iemand om een naai-vraagje aan te stellen dan zit je hier op de juiste plaats!

Ik doe ook mijn best om mijn patroon-maak-skills verder te ontwikkelen en jullie leuke patroontjes te bezorgen...

Typisch voor wat ik maak zijn de talrijke details. Ik geef altijd m'n eigen "touch" aan een bestaand ontwerp door een speciaal stiksel, een gekleurd biesje, een unieke knoop, een leuke voering of nog iets anders te gebruiken.

Ik had al lang het idee om een DIY sewbox op de markt te brengen en nu is het zo ver! Op deze site kan je de OOYAmade DIY sewbox Frieda toilettas vinden. Een pakketje waarin alle benodigdheden, werkbeschrijving en patroon zitten om de gouden Frieda toilettas te maken. Hopelijk beleven jullie hier veel plezier aan!

Nu je weet wat je op deze blog kan ontdekken, wil ik mezelf even voorstellen...

​Ik ben Nele en samen met David ben ik trotse ouder van Maya (geboren in 2012) en Oona (geboren in 2015). 

Ik ​geef les in het buitengewoon secundair onderwijs. Als ik in m'n vrije tijd niet aan het naaien ben dan speel ik graag piano, ben ik aan het zingen, ga ik iets drinken met mijn vrienden of kijk ik rustig een Netflix-serie met David.

​Als je iets tegenkomt op de website dat je leuk vindt, een vraagje hebt of gewoon even hallo wil zeggen, laat dan gerust een berichtje achter! 

Veel naai- en leesplezier,

Nele


>