Werkbeschrijving en patroon dubbel ritstasje 

 februari 21, 2019

Door  Nele

Vorige week zagen jullie dit ritstasje al. En de give-away actie om het tasje en de inhoud te winnen loopt nog steeds! Dus waag je kans en ​schrijf je nog snel in, als je nog niet meedoet! We sluiten af op 28 februari.

Wil je ondertussen zelf al aan de slag om zo'n tasje te maken? Dan heb ik de perfecte oplossing 🙂

​Ik maakte voor jullie het patroon én een stap voor stap tutorial met foto's om dit dubbel ritstasje zelf te maken! 

Bedankt om te komen lezen en tot binnenkort

​Veel succes met de wedstrijd en veel naaiplezier met dit patroon 🙂

Patroon: OOYAmade

Stof: zelfbedrukte jeans, voering stof uit Azië

​Ritsen: Mertens


Dit vind je waarschijnlijk ook leuk...


Ik ben Nele van OOYAmade
Leuk dat je komt lezen!
Ik hoop om jou met deze website te inspireren om zelf te (beginnen) naaien of eens een andere afwerking te proberen. Want dat is mijn "fabrieksmerk"; leuke sierstikkingen, kleurrijke paspels, bijzondere voering en andere details. Ik hou van patronen en werkbeschrijvingen maken en ben supertrots als ik het resultaat van andere naaisters zie!

Andere dingen waar ik van hou: Maya, Oona, Siem, David, lesgeven, netflix kijken, zingen, piano spelen, iets gaan drinken met vrienden, lekker koken, mijn huis inrichten,...

Nele

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

    Zin om zelf aan de slag te gaan? Kom naar een workshop!


    >