Werkbeschrijving en patroon dubbel ritstasje 

 februari 21, 2019

Door  Nele

Vorige week zagen jullie dit ritstasje al. En de give-away actie om het tasje en de inhoud te winnen loopt nog steeds! Dus waag je kans en ​schrijf je nog snel in, als je nog niet meedoet! We sluiten af op 28 februari.

Wil je ondertussen zelf al aan de slag om zo'n tasje te maken? Dan heb ik de perfecte oplossing 🙂

​Ik maakte voor jullie het patroon én een stap voor stap tutorial met foto's om dit dubbel ritstasje zelf te maken! 

Bedankt om te komen lezen en tot binnenkort

​Veel succes met de wedstrijd en veel naaiplezier met dit patroon 🙂

Patroon: OOYAmade

Stof: zelfbedrukte jeans, voering stof uit Azië

​Ritsen: Mertens


Dit vind je waarschijnlijk ook leuk...


Toen ik mama werd van Maya, had ik plots een goeie uitvlucht om niet enkel sporadisch cadeautjes voor kindjes van vrienden te naaien maar zo vaak als ik wilde te naaien voor mijn eigen dochter. Het feit dat ik zwanger m'n job niet meer mocht uitoefenen, was de perfecte gelegenheid om aan naailes te beginnen. Die lessen bleef ik volgen, nu al 6 jaar lang wat resulteerde in heel wat jasjes, rokjes en diverse cadeautjes. Ondertussen naai ik ook voor mezelf en ben ik grote fan van tassen naaien, patronen ontwerpen en werkbeschrijvingen maken. Op deze blog wil ik niet alleen tonen wat ik maak, maar hoop ik dus ook om jullie te inspireren om zelf te beginnen naaien of eens een andere afwerking te proberen. Want dat is mijn "fabrieksmerk"; leuke sierstikkingen, kleurrijke paspels, bijzondere voering en andere details. Ik hoop via deze site ook andere naaiende mama's te leren kennen en ervarigen, tips enzo uit te wisselen. Andere dingen waar ik van hou: Maya, Oona, David, lesgeven, netflix kijken, zingen, piano spelen, iets gaan drinken met vrienden, lekker koken,... Nu je hier bent, laat gerust een berichtje achter in de commentaren!

Nele

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
    >