Verversma(a)tje voor onderweg! 

 mei 16, 2018

Door  Nele

Een verversma(a)tje voor onderweg, vanaf nu pampers verversen in stijl!

​Joepie! Nieuwe baby's worden geboren en die verplichten mij om nieuwe babycadeautjes te verzinnen... Ik maak het liefst iets dat handig is en dat lekker lang kan meegaan.

​Al maak ik toch ook nog altijd graag die mini- kleertjes, zoals deze voor baby Marie 😉 

Broekje: Oliver                                                   Kleedje uit Knippie

​Rekkertjes aan de mouwen

​Kamsnaps als sluiting

Maar goed, Walt werd dus geboren en mama en lieve zoon verdienden een uniek cadeautje.

​Wie het ooit al gedaan heeft, zal dit zeker herkennen: Op pad gaan met een baby is vaak te vergelijken met een kleine volksverhuizing... Pampers, doekjes, verversmatje, tuutje, ... Gelukkig kan dit ook fashionable (en toch handig 😉 )!

Ik maakte een verversma(a)tje voor onderweg. Gemakkelijk en heel compact op te vouwen, afwasbaar aan de binnenkant en met zakjes voor pampers en doekjes. Er past zelfs een tubetje zalf voor de rode poepjes in. 🙂 

En speciaal voor jullie maakte ik ook meteen een nieuwe werkbeschrijving!

preview van de werkbeschrijving...

​Lekker compact op te vouwen!

​Met schattige baby Walt... *smelt*

Wil jij ook een verversma(a)tje maken?

Klik HIER voor de tutorial!

​P.S. Schrijf je in op de nieuwsbrief, blijf op de hoogte en ontvang gratis het patroon van de mannenportefeuille 'Fritz'

​Patroon: Verversma(a)tje OOYAmade

Stoffen en fournituren: uit stofvoorraad

Model: Walt


Dit vind je waarschijnlijk ook leuk...


Ik ben Nele van OOYAmade
Leuk dat je komt lezen!
Ik hoop om jou met deze website te inspireren om zelf te (beginnen) naaien of eens een andere afwerking te proberen. Want dat is mijn "fabrieksmerk"; leuke sierstikkingen, kleurrijke paspels, bijzondere voering en andere details. Ik hou van patronen en werkbeschrijvingen maken en ben supertrots als ik het resultaat van andere naaisters zie!

Andere dingen waar ik van hou: Maya, Oona, Siem, David, lesgeven, netflix kijken, zingen, piano spelen, iets gaan drinken met vrienden, lekker koken, mijn huis inrichten,...

Nele

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

    Zin om zelf aan de slag te gaan? Kom naar een workshop!


    >