Verversma(a)tje voor onderweg! 

 mei 16, 2018

Door  Nele

Een verversma(a)tje voor onderweg, vanaf nu pampers verversen in stijl!

​Joepie! Nieuwe baby's worden geboren en die verplichten mij om nieuwe babycadeautjes te verzinnen... Ik maak het liefst iets dat handig is en dat lekker lang kan meegaan.

​Al maak ik toch ook nog altijd graag die mini- kleertjes, zoals deze voor baby Marie 😉 

Broekje: Oliver                                                   Kleedje uit Knippie

​Rekkertjes aan de mouwen

​Kamsnaps als sluiting

Maar goed, Walt werd dus geboren en mama en lieve zoon verdienden een uniek cadeautje.

​Wie het ooit al gedaan heeft, zal dit zeker herkennen: Op pad gaan met een baby is vaak te vergelijken met een kleine volksverhuizing... Pampers, doekjes, verversmatje, tuutje, ... Gelukkig kan dit ook fashionable (en toch handig 😉 )!

Ik maakte een verversma(a)tje voor onderweg. Gemakkelijk en heel compact op te vouwen, afwasbaar aan de binnenkant en met zakjes voor pampers en doekjes. Er past zelfs een tubetje zalf voor de rode poepjes in. 🙂 

En speciaal voor jullie maakte ik ook meteen een nieuwe werkbeschrijving!

preview van de werkbeschrijving...

​Lekker compact op te vouwen!

​Met schattige baby Walt... *smelt*

Wil jij ook een verversma(a)tje maken?

Klik HIER voor de tutorial!

​P.S. Schrijf je in op de nieuwsbrief, blijf op de hoogte en ontvang gratis het patroon van de mannenportefeuille 'Fritz'

​Patroon: Verversma(a)tje OOYAmade

Stoffen en fournituren: uit stofvoorraad

Model: Walt


Dit vind je waarschijnlijk ook leuk...


Toen ik mama werd van Maya, had ik plots een goeie uitvlucht om niet enkel sporadisch cadeautjes voor kindjes van vrienden te naaien maar zo vaak als ik wilde te naaien voor mijn eigen dochter. Het feit dat ik zwanger m'n job niet meer mocht uitoefenen, was de perfecte gelegenheid om aan naailes te beginnen. Die lessen bleef ik volgen, nu al 6 jaar lang wat resulteerde in heel wat jasjes, rokjes en diverse cadeautjes. Ondertussen naai ik ook voor mezelf en ben ik grote fan van tassen naaien, patronen ontwerpen en werkbeschrijvingen maken. Op deze blog wil ik niet alleen tonen wat ik maak, maar hoop ik dus ook om jullie te inspireren om zelf te beginnen naaien of eens een andere afwerking te proberen. Want dat is mijn "fabrieksmerk"; leuke sierstikkingen, kleurrijke paspels, bijzondere voering en andere details. Ik hoop via deze site ook andere naaiende mama's te leren kennen en ervarigen, tips enzo uit te wisselen. Andere dingen waar ik van hou: Maya, Oona, David, lesgeven, netflix kijken, zingen, piano spelen, iets gaan drinken met vrienden, lekker koken,... Nu je hier bent, laat gerust een berichtje achter in de commentaren!

Nele

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
    >