rokje met glitterelastiek

​Ik begin de voordelen van het bloggen nu al te ontdekken! Voordien zou ik nooit een stofje googelen om te weten wat de naam precies is, maar nu dus wel. En ik heb mijn nieuwe favoriete ontwerpster gevonden... Prachtige prints! Ga zelf maar eens kijken op de website van made by ​Poppy...

Op een regenachtige woensdagmiddag... Kleine zus ligt in bed dus mama en grote zus zijn op zoek naar een activiteit. Wat gaan we vanmiddag eens doen??? Hey, we kunnen samen een rokje naaien! (enige twijfel bij Maya) Ik heb nog glitterelastiek! (twijfel weg als sneeuw voor de zon)

​Voor dit rokje kozen Maya en ik deze leuke stof: 'mango Bango' made by poppy uit mijn stoffenvoorraad.

Nu nog eens opzoeken welke afmetingen we hiervoor het beste gebruiken... Ik kwam terecht op deze site van Mina Dotter​ en gebruikte deze handleiding. 

Simpel en snel (al ging het voor Maya toch niet zo snel als ze verwacht had ;))

Oja, nog een speciaal detailtje aan de onderkant. Ik zoomde af met roze hartjes... 

​Patroon: werkbeschrijving Mina Dotter

Stof: Mango Bango made by Poppy

Model: Maya

>