rokje met glitterelastiek 

 januari 28, 2018

Door  Nele

​Ik begin de voordelen van het bloggen nu al te ontdekken! Voordien zou ik nooit een stofje googelen om te weten wat de naam precies is, maar nu dus wel. En ik heb mijn nieuwe favoriete ontwerpster gevonden... Prachtige prints! Ga zelf maar eens kijken op de website van made by ​Poppy...

Op een regenachtige woensdagmiddag... Kleine zus ligt in bed dus mama en grote zus zijn op zoek naar een activiteit. Wat gaan we vanmiddag eens doen??? Hey, we kunnen samen een rokje naaien! (enige twijfel bij Maya) Ik heb nog glitterelastiek! (twijfel weg als sneeuw voor de zon)

​Voor dit rokje kozen Maya en ik deze leuke stof: 'mango Bango' made by poppy uit mijn stoffenvoorraad.

Nu nog eens opzoeken welke afmetingen we hiervoor het beste gebruiken... Ik kwam terecht op deze site van Mina Dotter​ en gebruikte deze handleiding. 

Simpel en snel (al ging het voor Maya toch niet zo snel als ze verwacht had ;))

Oja, nog een speciaal detailtje aan de onderkant. Ik zoomde af met roze hartjes... 

​Patroon: werkbeschrijving Mina Dotter

Stof: Mango Bango made by Poppy

Model: Maya


Dit vind je waarschijnlijk ook leuk...


Ik ben Nele van OOYAmade
Leuk dat je komt lezen!
Ik hoop om jou met deze website te inspireren om zelf te (beginnen) naaien of eens een andere afwerking te proberen. Want dat is mijn "fabrieksmerk"; leuke sierstikkingen, kleurrijke paspels, bijzondere voering en andere details. Ik hou van patronen en werkbeschrijvingen maken en ben supertrots als ik het resultaat van andere naaisters zie!

Andere dingen waar ik van hou: Maya, Oona, Siem, David, lesgeven, netflix kijken, zingen, piano spelen, iets gaan drinken met vrienden, lekker koken, mijn huis inrichten,...

Nele

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Zin om zelf aan de slag te gaan? Kom naar een workshop!


>