OOYAmade 1 jaar!

​Amai wat vliegt de tijd... Het is alweer een jaar geleden dat ik de beslissing nam om mijn eigen plekje op het wereldwijde web op te eisen en mijn creaties met jullie te delen. Ik postte dit jaar 40 keer, in principe elke week, met een paar pauzes tijdens de vakanties. Een mooi gemiddelde van 1 post om de 9 dagen. Dat wil dus zeggen telkens iets naaien, foto's nemen, foto's bewerken, blogpost schrijven en die blogpost delen op sociale media. 

Dit vonden jullie het afgelopen jaar de leukste posts:

1. Flexreflex Een T-shirtje en rokje dat ik naaide voor Maya met een gouden flexapplicatie. 

2. Zomerjurk een jurk die ik naaide voor mijn eigen verjaardag.

3. VeriTASSEN de handtassenset die ik ontworpen heb voor Veritas. De werkbeschrijving voor deze tassen vind je hier


​Zonder jullie, lezers,​ zou er geen fun zijn aan het bloggen. Dankuwel om te komen lezen en zo nu en dan zelfs een berichtje achter te laten! Jullie zijn ondertussen met 300 ingeschreven op de nieuwsbrief, dat had ik niet durven dromen...

Daarom wil ik jullie graag bedanken! Ik naaide een uniek dubbel ritstasje met de zelfbedrukte stof die je vorige week al even mocht zien. Dankzij Helena van De Stoffenkamer in Gent is het ritstasje gevuld met een kadobon van 25 euro van De Stoffenkamer en een tof collectors-item van Colette! De pin 'no regrets'. Colette slaagt erin om het zo gehate tornmesje er fantastisch te laten uitzien 😉

Dit pakketje kunnen jullie dus winnen! Doe mee aan de wedstrijd door hieronder je voornaam en e-mailadres ​in te vullen. Je kan ook extra winkansen verdienen door deze post te delen op sociale media. De wedstrijd loopt tot 28 februari 2019. Op 1 maart 2019 maak ik de winnaar bekend!

Succes!!! en bedankt om samen met mij een kaarsje uit te blazen.

 • Devogelaere Leentje schreef:

  Hieperdepiep hoera..doe maar super verder zo…

 • femke schreef:

  Hey,

  Ik doe zeer graag mee aan de wedstrijd, super mooi tasje en de cadeaubon kan hier ook een goed gebruikt worden voor een zomeroutfitje 🙂 Ik volgde jullie al op insta dus ik heb maar 2 extra kansen gehad… boehoeeeh 🙁 …. Toffe blog alleszinds ik volg xxx

  • Nele schreef:

   Veel succes!!! en dankuwel voor het complimentje 🙂 en ik denk dat je sowieso een kans bij krijgt als je klikt op ‘volg op instagram’ 😉

 • Leen schreef:

  Hiep hiep hoeraaa! Blijf doen wat je doet, want je doet dat goed! Succes in de volgende jaren!

 • Stefanie De Craene schreef:

  Hey Nele, dat ik je hier nu tegenkom zeg. Sinds ik 2 dochters heb, is de interesse voor kleertjes te maken enorm gegroeid. Ik droom verder.. maar ik ben alvast begonnen met naailessen te volgen ? je hebt er een nieuwe fan bij! Groetjes Stefanie

 • Sofie schreef:

  Proficiat met je blog-verjaardag!

 • Davina schreef:

  Proficiat seg! Mooie cadeau die je weggeeft, ik doe heel graag mee!

 • tania schreef:

  bravo, en altijd tof om je verhaaltjes te lezen, doe zo verder

 • Marie-Jeanne schreef:

  Proficiat Nele, altijd leuk om je te volgen. Doe zo voort!

 • Joke schreef:

  Gefeliciteerd ga zo door

 • Sonja schreef:

  Van harte! Iedere keer lees ik je berichten met veel plezier. Je Veritastas ontwerp was helemaal top. Ik heb ook met veel plezier mijn eigen versie gemaakt. Ga zo door.

 • nelle schreef:

  Knap Nele! Dikke proficiat!

 • Ans schreef:

  Hoera voor je blog! Doe er nog vele berichtjes bij 🙂 ok lees het graag! En wat een leuk cadeautje!

 • Christel schreef:

  Proficiat,leuke blog hoor..eentje om te volgen ?

 • Lizanne schreef:

  Gefeliciteerd!!! 1 jaar alweer?

 • Chris schreef:

  U heeft een zeer mooie blog die ik altijd met plezier volg.

 • >