OOYAmade 1 jaar! 

 februari 14, 2019

Door  Nele

​Amai wat vliegt de tijd... Het is alweer een jaar geleden dat ik de beslissing nam om mijn eigen plekje op het wereldwijde web op te eisen en mijn creaties met jullie te delen. Ik postte dit jaar 40 keer, in principe elke week, met een paar pauzes tijdens de vakanties. Een mooi gemiddelde van 1 post om de 9 dagen. Dat wil dus zeggen telkens iets naaien, foto's nemen, foto's bewerken, blogpost schrijven en die blogpost delen op sociale media. 

Dit vonden jullie het afgelopen jaar de leukste posts:

1. Flexreflex Een T-shirtje en rokje dat ik naaide voor Maya met een gouden flexapplicatie. 

2. Zomerjurk een jurk die ik naaide voor mijn eigen verjaardag.

3. VeriTASSEN de handtassenset die ik ontworpen heb voor Veritas. De werkbeschrijving voor deze tassen vind je hier


​Zonder jullie, lezers,​ zou er geen fun zijn aan het bloggen. Dankuwel om te komen lezen en zo nu en dan zelfs een berichtje achter te laten! Jullie zijn ondertussen met 300 ingeschreven op de nieuwsbrief, dat had ik niet durven dromen...

Daarom wil ik jullie graag bedanken! Ik naaide een uniek dubbel ritstasje met de zelfbedrukte stof die je vorige week al even mocht zien. Dankzij Helena van De Stoffenkamer in Gent is het ritstasje gevuld met een kadobon van 25 euro van De Stoffenkamer en een tof collectors-item van Colette! De pin 'no regrets'. Colette slaagt erin om het zo gehate tornmesje er fantastisch te laten uitzien 😉

Dit pakketje kunnen jullie dus winnen! Doe mee aan de wedstrijd door hieronder je voornaam en e-mailadres ​in te vullen. Je kan ook extra winkansen verdienen door deze post te delen op sociale media. De wedstrijd loopt tot 28 februari 2019. Op 1 maart 2019 maak ik de winnaar bekend!

Succes!!! en bedankt om samen met mij een kaarsje uit te blazen.


Dit vind je waarschijnlijk ook leuk...


Ik ben Nele van OOYAmade
Leuk dat je komt lezen!
Ik hoop om jou met deze website te inspireren om zelf te (beginnen) naaien of eens een andere afwerking te proberen. Want dat is mijn "fabrieksmerk"; leuke sierstikkingen, kleurrijke paspels, bijzondere voering en andere details. Ik hou van patronen en werkbeschrijvingen maken en ben supertrots als ik het resultaat van andere naaisters zie!

Andere dingen waar ik van hou: Maya, Oona, Siem, David, lesgeven, netflix kijken, zingen, piano spelen, iets gaan drinken met vrienden, lekker koken, mijn huis inrichten,...

Nele

 • Hey,

  Ik doe zeer graag mee aan de wedstrijd, super mooi tasje en de cadeaubon kan hier ook een goed gebruikt worden voor een zomeroutfitje 🙂 Ik volgde jullie al op insta dus ik heb maar 2 extra kansen gehad… boehoeeeh 🙁 …. Toffe blog alleszinds ik volg xxx

  • Veel succes!!! en dankuwel voor het complimentje 🙂 en ik denk dat je sowieso een kans bij krijgt als je klikt op ‘volg op instagram’ 😉

 • Hey Nele, dat ik je hier nu tegenkom zeg. Sinds ik 2 dochters heb, is de interesse voor kleertjes te maken enorm gegroeid. Ik droom verder.. maar ik ben alvast begonnen met naailessen te volgen ? je hebt er een nieuwe fan bij! Groetjes Stefanie

 • Van harte! Iedere keer lees ik je berichten met veel plezier. Je Veritastas ontwerp was helemaal top. Ik heb ook met veel plezier mijn eigen versie gemaakt. Ga zo door.

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Zin om zelf aan de slag te gaan? Kom naar een workshop!


  >