NIEUW!!! De OOYAmade DIY sewbox Frieda toilettas 

 mei 7, 2019

Door  Nele

​Hier is hij dan de eerste DIY sewbox van OOYAmade!

​In de DIY sewbox zit alles wat je nodig hebt om deze gouden toilettas zelf te naaien. Van patroon tot stof en met alle fournituren en een uitgebreide werkbeschrijving

'EIN-DE-LIJK' zegt waarschijnlijk iedereen die mij kent, want ik ben daar nu al maanden over bezig. Nuja niet alleen over bezig, maar ook méé bezig, want er kwam heel wat bij kijken. 

​Het idee van de DIY sewbox kwam er niet zomaar... Stiekem droom ik van mijn eigen winkeltje met leuke naaigerelateerde spulletjes, een hoop naaimachines, koffie en gezellig wat volk dat daar graag komt zitten om te naaien, breien, haken, knutselen, foto's in een album plakken, ... kortom, een plekje om samen creatief te zijn. 

Helaas leek deze droom heel ver van mijn bed. Ik besloot toen om mijn eigen blog te beginnen en op die manier een (hopelijk) gezellig plekje te creëren online en anderen te inspireren om aan de slag te gaan. Samen met de blog was ook de nieuwe droom geboren om pakketjes samen te stellen waarmee iedereen zelf mooie dingen kan maken.

Ik koos voor een toilettas omdat dit iets is wat voor iedereen past. Hij is trouwens lekker groot en er kan veel in 😉

Ik ben superblij dat het eerste pakketje nu echt een feit is en ik hoop dat jullie er veel plezier aan zullen beleven (en natuurlijk dat ik mijn fantasie de vrije loop kan laten en nog veel nieuwe pakketjes mag samenstellen 😉 )

Alles over de DIY sewbox Frieda vind je hier

Bedankt om te komen lezen en tot binnenkort!


Dit vind je waarschijnlijk ook leuk...


Toen ik mama werd van Maya, had ik plots een goeie uitvlucht om niet enkel sporadisch cadeautjes voor kindjes van vrienden te naaien maar zo vaak als ik wilde te naaien voor mijn eigen dochter. Het feit dat ik zwanger m'n job niet meer mocht uitoefenen, was de perfecte gelegenheid om aan naailes te beginnen. Die lessen bleef ik volgen, nu al 6 jaar lang wat resulteerde in heel wat jasjes, rokjes en diverse cadeautjes. Ondertussen naai ik ook voor mezelf en ben ik grote fan van tassen naaien, patronen ontwerpen en werkbeschrijvingen maken. Op deze blog wil ik niet alleen tonen wat ik maak, maar hoop ik dus ook om jullie te inspireren om zelf te beginnen naaien of eens een andere afwerking te proberen. Want dat is mijn "fabrieksmerk"; leuke sierstikkingen, kleurrijke paspels, bijzondere voering en andere details. Ik hoop via deze site ook andere naaiende mama's te leren kennen en ervarigen, tips enzo uit te wisselen. Andere dingen waar ik van hou: Maya, Oona, David, lesgeven, netflix kijken, zingen, piano spelen, iets gaan drinken met vrienden, lekker koken,... Nu je hier bent, laat gerust een berichtje achter in de commentaren!

Nele

  • Beste Nele,

    Vorige week donderdag het pakketje besteld en afgelopen zaterdag al ontvangen in Nederland. Echt een super snelle afhandeling en levering. En wat zag het pakketje er gezellig uit 🙂 Echt een cadeautje om uit te pakken. Helaas nog even geen tijd om het toilettasje in elkaar te zetten, maar eigenlijk kan in niet wachten om er mee aan de slag te gaan 😉

    Groetjes Miriam

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
    >