Lente, lente, lente! Moiano

Joepie zon!!! Gedaan met winterjassen, mutsen, sjaals, ... De lente is in aantocht! Daardoor krijg ik zin om iets ​met heel veel kleur te naaien!

Wat dacht je van een lente-jas?

Ik ga op zoek naar het ideale patroon voor wat ik in mijn hoofd heb. Een tof jasje met fleurige kleurtjes en veel leuke accenten.

De Moiano-jas van Straightgrain is een veelzijdig patroon met veel opties...​Ik koos voor de versie met knopen, die ik bovendien zelf maakte met het voeringstofje. (De voeringstof was ooit in een vorig leven een gordijn.) Met kap en opgestikte zakjes. De kap kreeg een roze paspel en de zakjes een felgroene rigrag! (of tenminste ik denk toch dat dat de naam is van dit lintje 😉 )

Ik geef toe... Ik heb me een heel klein beetje laten gaan in het toevoegen van kleurrijke details 😉 


​Patroon: Moiano Straightgrain

Stof: oud gordijn als voering en restje turqouise mantelstof als buitenstof

Paspels: veritas, bolletjeslint stoffenspektakel

Rigrag: mijn eigen stoffenvoorraad

Roze veter: action

knoopjes: prym set om zelf knopen te maken

Model: Oona

Insert Image
>