Hippe heuptasjes ontworpen door OOYAmade voor Veritas! 

 augustus 9, 2019

Door  Nele

​Hippe heuptasjes? Ik hoor je al denken, is dat geen contradictio interminis? Is dat niet al lang passé? Dat was toch hip in de jaren '90???

​Toen ik een tiener was, liepen wij inderdaad allemaal rond met een heuptasje. Wonder boven wonder zie ik de tieners vandaag ook met een heuptasje rondhuppelen. We moeten het dus wel geloven, heuptasjes zijn megahip!

​Heuptasje 'ovaal'

​Vorig jaar ontwierp ik handtassen voor Veritas en ik was dan ook heel blij toen ik door Veritas gevraagd werd om twee heuptasjes te ontwerpen voor kinderen/tieners. Eentje in de typische 'banaan'-vorm en een specialere ovalen versie.

En er is nog meer goed nieuws, want het patroon en de werkbeschrijving zijn volledig gratis! Dus laat je eigen creativiteit de vrije loop en maak zelf een (wannabe-)tiener blij met een uniek heuptasje!

Ga naar de site van Veritas via deze link en download het gratis patroon, de geschreven werkbeschrijving en de lijst met benodigdheden.

De extra foto-handleiding vind je ​hieronder!

​Heuptasje 'banaan'

Heuptasjes zijn niet het allergemakkelijkst om te naaien, maar laat je niet afschrikken, ik leg alles stap voor stap uit! Met de uitgebreide foto-handleiding lukt het zeker!

Klik hieronder op de foto om de foto-handleiding te downloaden:

Foto-handleiding Ovaal Buideltasje

Foto-handleiding Banaan Buideltasje

Je vindt de heuptasjes ook terug in het creatief krantje 'Back to cool' dat je gratis kan vinden in de veritaswinkels. Via deze link kan je het online bekijken.

Bedankt om te komen lezen en tot binnenkort! 

Patroon: ontworpen door OOYAmade voor Veritas vind je HIER

Stoffen en materialen: Veritas lijst met benodigdheden vind je HIER

​Foto's: Veritas


Dit vind je waarschijnlijk ook leuk...


Toen ik mama werd van Maya, had ik plots een goeie uitvlucht om niet enkel sporadisch cadeautjes voor kindjes van vrienden te naaien maar zo vaak als ik wilde te naaien voor mijn eigen dochter. Het feit dat ik zwanger m'n job niet meer mocht uitoefenen, was de perfecte gelegenheid om aan naailes te beginnen. Die lessen bleef ik volgen, nu al 6 jaar lang wat resulteerde in heel wat jasjes, rokjes en diverse cadeautjes. Ondertussen naai ik ook voor mezelf en ben ik grote fan van tassen naaien, patronen ontwerpen en werkbeschrijvingen maken. Op deze blog wil ik niet alleen tonen wat ik maak, maar hoop ik dus ook om jullie te inspireren om zelf te beginnen naaien of eens een andere afwerking te proberen. Want dat is mijn "fabrieksmerk"; leuke sierstikkingen, kleurrijke paspels, bijzondere voering en andere details. Ik hoop via deze site ook andere naaiende mama's te leren kennen en ervarigen, tips enzo uit te wisselen. Andere dingen waar ik van hou: Maya, Oona, David, lesgeven, netflix kijken, zingen, piano spelen, iets gaan drinken met vrienden, lekker koken,... Nu je hier bent, laat gerust een berichtje achter in de commentaren!

Nele

  • Wat een geweldig leuke tasjes. Weer net zo mooi als de tassen die je vorig jaar maakte ook voor Veritas. Ik ga maar eens op zoek naar materiaal om er ééntje te maken.

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
    >