Hippe heuptasjes ontworpen door OOYAmade voor Veritas! 

 augustus 9, 2019

Door  Nele

Hippe heuptasjes? Ik hoor je al denken, is dat geen contradictio interminis? Is dat niet al lang passé? Dat was toch hip in de jaren '90???

Toen ik een tiener was, liepen wij inderdaad allemaal rond met een heuptasje. Wonder boven wonder zie ik de tieners vandaag ook met een heuptasje rondhuppelen. We moeten het dus wel geloven, heuptasjes zijn megahip!

Heuptasje 'ovaal'

Vorig jaar ontwierp ik handtassen voor Veritas en ik was dan ook heel blij toen ik door Veritas gevraagd werd om twee heuptasjes te ontwerpen voor kinderen/tieners. Eentje in de typische 'banaan'-vorm en een specialere ovalen versie.

En er is nog meer goed nieuws, want het patroon en de werkbeschrijving zijn volledig gratis! Dus laat je eigen creativiteit de vrije loop en maak zelf een (wannabe-)tiener blij met een uniek heuptasje!

Download hier het gratis patroon van het heuptasje 'banaan'

Download hier het gratis patroon van het heuptasje 'ovaal'

De extra foto-handleiding vind je hieronder!

Heuptasje 'banaan'

Heuptasjes zijn niet het allergemakkelijkst om te naaien, maar laat je niet afschrikken, ik leg alles stap voor stap uit! Met de uitgebreide foto-handleiding lukt het zeker!

Klik hieronder op de foto om de foto-handleiding te downloaden:

Foto-handleiding Ovaal heuptasje

Foto-handleiding Banaan heuptasje

Je vindt de heuptasjes ook terug in het creatief krantje 'Back to cool' dat je gratis kan vinden in de veritaswinkels. Via deze link kan je het online bekijken.

Bedankt om te komen lezen en tot binnenkort! 

Patroon: ontworpen door OOYAmade voor Veritas vind je

Stoffen en materialen: Veritas lijst met benodigdheden vind je in de fotohandleiding

Foto's: Veritas


Dit vind je waarschijnlijk ook leuk...


Ik ben Nele van OOYAmade
Leuk dat je komt lezen!
Ik hoop om jou met deze website te inspireren om zelf te (beginnen) naaien of eens een andere afwerking te proberen. Want dat is mijn "fabrieksmerk"; leuke sierstikkingen, kleurrijke paspels, bijzondere voering en andere details. Ik hou van patronen en werkbeschrijvingen maken en ben supertrots als ik het resultaat van andere naaisters zie!

Andere dingen waar ik van hou: Maya, Oona, Siem, David, lesgeven, netflix kijken, zingen, piano spelen, iets gaan drinken met vrienden, lekker koken, mijn huis inrichten,...

Nele

  • Wat een geweldig leuke tasjes. Weer net zo mooi als de tassen die je vorig jaar maakte ook voor Veritas. Ik ga maar eens op zoek naar materiaal om er ééntje te maken.

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

    Zin om zelf aan de slag te gaan? Kom naar een workshop!


    >