Hippe heuptasjes ontworpen door OOYAmade voor Veritas!

​Hippe heuptasjes? Ik hoor je al denken, is dat geen contradictio interminis? Is dat niet al lang passé? Dat was toch hip in de jaren '90???

​Toen ik een tiener was, liepen wij inderdaad allemaal rond met een heuptasje. Wonder boven wonder zie ik de tieners vandaag ook met een heuptasje rondhuppelen. We moeten het dus wel geloven, heuptasjes zijn megahip!

​Heuptasje 'ovaal'

​Vorig jaar ontwierp ik handtassen voor Veritas en ik was dan ook heel blij toen ik door Veritas gevraagd werd om twee heuptasjes te ontwerpen voor kinderen/tieners. Eentje in de typische 'banaan'-vorm en een specialere ovalen versie.

En er is nog meer goed nieuws, want het patroon en de werkbeschrijving zijn volledig gratis! Dus laat je eigen creativiteit de vrije loop en maak zelf een (wannabe-)tiener blij met een uniek heuptasje!

Ga naar de site van Veritas via deze link en download het gratis patroon, de geschreven werkbeschrijving en de lijst met benodigdheden.

De extra foto-handleiding vind je ​hieronder!

​Heuptasje 'banaan'

Heuptasjes zijn niet het allergemakkelijkst om te naaien, maar laat je niet afschrikken, ik leg alles stap voor stap uit! Met de uitgebreide foto-handleiding lukt het zeker!

Klik hieronder op de foto om de foto-handleiding te downloaden:

Foto-handleiding Ovaal Buideltasje

Foto-handleiding Banaan Buideltasje

Je vindt de heuptasjes ook terug in het creatief krantje 'Back to cool' dat je gratis kan vinden in de veritaswinkels. Via deze link kan je het online bekijken.

Bedankt om te komen lezen en tot binnenkort! 

Patroon: ontworpen door OOYAmade voor Veritas vind je HIER

Stoffen en materialen: Veritas lijst met benodigdheden vind je HIER

​Foto's: Veritas

 • Sonja schreef:

  Wat een geweldig leuke tasjes. Weer net zo mooi als de tassen die je vorig jaar maakte ook voor Veritas. Ik ga maar eens op zoek naar materiaal om er ééntje te maken.

 • Josiane schreef:

  Super net wat ik zoek!!!

 • Moniek schreef:

  Mooi net wat ik zoek
  Om te wandelen

 • Fijn dat Veritas je opnieuw gevraagd heeft om iets te ontwerpen. Dat moet deugd doen! Heel leuk, deze tasjes en super dat ze gratis zijn.

 • >