De Totebag tas waar echt alles in past! 

 november 10, 2021

Door  Nele

De Totebag waar echt alles in past!

Ik had nood aan een grote tas die ik ook kan gebruiken om mijn laptop mee te nemen naar het werk. In het weekend doet hij dienst als grote handtas, altijd handig als je op stap bent en zeker met kinderen. (Ik haalde er zonet nog een knuffeldoekje, 20 stickies en een doosje stempels uit 😉 ). De totebag ging zelfs al mee op het vliegtuig naar Lissabon!

Ik heb ondertussen al heel wat tassenpatronen gemaakt, dus ik ging aan de slag en tekende een nieuw patroon, de OOYAmade Totebag. Hij moest groot genoeg zijn en veel onderverdelingen hebben zodat ik alles netjes kan verdelen en snel kan terugvinden. Ik koos voor insteekvakken aan de buitenkant zodat mijn GSM, mondmaskers, sleutels en zakdoekjes snel bereikbaar zijn zonder dat ik de tas moet openen. Bovenaan is er een grote rits, zodat de tas gemakkelijk afgesloten kan worden en alles veilig weg zit. Binnenin maakte ik een groot ritsvak waar mijn portefeuille en mijn diabetesmateriaal in past en nog drie steekvakken waarvan eentje groot genoeg voor een boek of tablet. Er is dan nog ruimte genoeg over om mijn laptop en een A4-map mee te nemen. Onmisbaar als leerkracht. 

Plaats voor mijn pennenzak, tablet, agenda, drinkfles, laptop en A4-map

Ik koos voor grote hengsels zodat ik de tas over mijn schouder kan dragen.

Ik wilde een stevige tas die blijft rechtstaan en waarin mijn laptop goed beschermd is.

De tas was klaar in september en is sindsdien mijn all-time-favorite geworden. Ik ga niet meer buiten zonder mijn nieuwe handtas. 

Wil je ook zo'n handige tas? Je kan deze totebag komen naaien tijdens een workshop in het OOYAmade naai-atelier. Je naait je eigen tas en kiest zelf hoe je de insteekvakken onderverdeelt zodat hij op maat is van wat jij nodig hebt. De workshop kan je volgen in één volledige dag of twee halve dagen. En nadien heb jij een handtas waar je nog lang plezier aan zal beleven!

Bedankt om te komen lezen en tot binnenkort!

Patroon: OOYAmade Totebag 

Stoffen: bloemetjesstof Veritas, blauwe ribfluweel en roze voeringstof uit eigen stoffenvoorraad

Fournituren: Style Vil versteviging van Zipper Zoo, ritsen veritas en stoffenspektakel, tassenband Atelier PeepsDit vind je waarschijnlijk ook leuk...


Ik ben Nele van OOYAmade
Leuk dat je komt lezen!
Ik hoop om jou met deze website te inspireren om zelf te (beginnen) naaien of eens een andere afwerking te proberen. Want dat is mijn "fabrieksmerk"; leuke sierstikkingen, kleurrijke paspels, bijzondere voering en andere details. Ik hou van patronen en werkbeschrijvingen maken en ben supertrots als ik het resultaat van andere naaisters zie!

Andere dingen waar ik van hou: Maya, Oona, Siem, David, lesgeven, netflix kijken, zingen, piano spelen, iets gaan drinken met vrienden, lekker koken, mijn huis inrichten,...

Nele

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Zin om zelf aan de slag te gaan? Kom naar een workshop!


>